KEITÄ OLEMME

Olemme sitoutuneet edistämään yhteisöjemme monimuotoisuutta ja osallistamista

Ihmisten parhaat puolet tuodaan esille luomalla yhteisö, joka inspiroi, kunnioittaa ja osallistaa jäseniään. Parempi maailma alkaa siellä, missä jokainen voi menestyä.

”Suurin vahvuutemme on henkilöstömme, ja rakentaaksemme yrityksen kestämään seuraavat 100+ vuotta työntekijöidemme on heijastettava kuluttajiamme. Monimuotoisuus ja osallistaminen ovat muutakin kuin kivoja ideoita ja trendisanoja - ne ovat tärkeitä menestystekijöitämme. Kasvumahdollisuudet ovat rajattomat, kun saatamme yhteen yhteisön, joka on monipuolinen, rohkea, kunnianhimoinen ja intohimoinen.”

Carlos Brito

AB InBevin toimitusjohtaja

Sitoumukset ovat enemmän kuin vain sanoja

Yrityksemme perustuu intohimoisiin ihmisiin, jotka työskentelevät yrittäjämäisesti. Luomalla mahdollisuuksia kaikille, jatkamme kasvuamme myös seuraavan sadan vuoden ajan.

 

Taitavia naisjohtajia

Markkinoinnin varapääjohtajat Andrea Quaye ja Paula Lindenberg sekä heidän Cannes Lions Grand Prix -palkinnot vuodelta 2018.

Nykyään lähes puolet yhdysvaltalaisista panimoistamme ja neljännes Argentiinassa, Kiinassa ja Euroopassa sijaitsevista panimoistamme on naispuolisten panimomestareiden johtamia, ja heillä on ollut ratkaiseva rooli tunnetuimpien tuotteidemme valmistuksessa.

Tavoitteenamme on edelleen edistää sukupuolten tasa-arvoisuutta ja luoda naisille enemmän mahdollisuuksia olutteollisuudessa.

Täältä saat lisätietoja siitä, kuinka annamme naisille mahdollisuuden parantaa maailmaa olutteollisuudessa.
 

Tasa-arvoinen työ tarkoittaa samapalkkaisuutta

Uskomme, että samasta työstä pitää maksaa sama palkka. Presidentti Obama ilmoitti tasa-arvoisen palkan mallista, yhdysvaltalaiset kollegamme Anheuser-Buschissa olivat ylpeitä saadessaan olla ensimmäinen merkittävä malliin sitoutuva panimo. Samaan aikaan Latinalaisessa Amerikassa Ambev ilmoitti julkisesti tukevansa YK:n naiskumppanuussopimusta allekirjoittamalla toimitusjohtajan kannanoton naisten voimaannuttamisperiaatteille.

 

Vanhempien tukeminen

Toukokuussa 2018 lanseerasimme uuden globaalin vanhempainstandardin kussakin yli 50 maassa, joissa tarjoamme vanhemmille lomaa, jota he tarvitsevat viettääkseen aikaa vastasyntyneiden lastensa kanssa ja myöhemmin helpottamaan heidän työhön paluutaan. Kaikki ensisijaiset huoltajat (miehet ja naiset) saavat vähintään 16 viikkoa vapaata täydellä palkalla. Toissijaiset huoltajat saavat vähintään kaksi viikkoa lomaa täydellä palkalla. Tämä uusi standardi ylittää paikalliset sääntelyvaatimukset yli puolessa maista, joissa toimimme.

Voit lukea lisää globaalista vanhempainstandardistamme täällä.

 

LGBT-oikeuksien tukeminen

AB InBevin kollegat juhlivat Pridea New Yorkissa.

Olemme sitoutuneet lisäämään maailmanlaajuista pridea LGBT-yhteisössä ympäri maailmaa. Siksi olemme tukeneet LGBT-oikeuksia useilla ohjelmilla ja eräillä suurimmista tuotemerkeistämme.

Brasiliassa Skol oli ensimmäinen olutbrändi, joka sponsoroi Brasilian LGBT Pride -kulkuetta ja pyrkii lisäämään LGBT-tietoisuutta useissa kampanjoissaan tälläkin hetkellä. Yhdysvalloissa Bud Light on tukenut LGBT-asiaa pitkäjänteisesti. Juuret juontavat jo vuoteen 1995, jolloin Bud Light teki ensimmäisen painetun LGBT-mainoksen "Labels Belong on Beer, Not People” (Oluen tunnistaa etiketistä, ihmisiä ei).
Anheuser-Busch sai myös 100 % pistemäärän ihmisoikeuskampanjan vuoden 2018 yritysten tasa-arvoindeksissä ja oli yksi HRC-säätiön vuoden 2018 ”Best place to work”, jolla arvioidaan yrityksiä siitä, kuinka hyvin ne tukevat LGBT-oikeuksia työpaikalla ja paikallisyhteisöissään.
Australiassa Carlton & United Breweries lupasi tukea avioliittojen tasa-arvoa ennen samaa sukupuolta olevien avioliittolainsäädännön hyväksymistä.
 

Skol-tiimi juhlii pridea.

 

Palvelemme veteraaneja

Yli 150 vuoden ajan meillä on ollut kunnia käyttää aikaamme ja kerätä varoja veteraaneille Yhdysvalloissa Folds of Honor -järjestön kaltaisten organisaatioiden välityksellä. Osa Budweiser Freedom Reserve Red Lagerin tuloista lahjoitetaan Folds of Honor -järjestölle, joka tarjoaa koulutusapurahoja sotilasperheille. Tänä vuonna olemme keränneet 14 miljoonaa dollaria Folds of Honorin tukemiseksi.