KESTÄVÄKEHITYS

Kuinka autamme muuttamaan maailmaa

Laadukkaan oluen valmistus alkaa parhaista raaka-aineista. Tämä edellyttää terveellistä, luonnollista kasvuympäristöä sekä kukoistavia yhteisöjä. Rakennamme yritystä pitkäjänteisesti kohti parempaa maailmaa. Siksi kestävä kehitys ei ole ainoastaan osa liiketoimintaamme, vaan se on liiketoimintaamme.

Esittelemme kaikkien aikojen kunnianhimoisimmat tavoitteemmet

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen jo vuosien ajan, mutta tähtäämme yhä korkeammalle uusilla tavoitteilla, jotka ovat mitattavia ja niillä on positiivinen vaikutus yhteisöihimme.


2025 kestävän kehityksen tavoitteillamme yhdistämme tuhannet maanviljelijät moderneihin tekniikoihin ja taitoihin, sekä varmistamme veden saatavuuden ja -laadun kuormittuneilla alueilla. Teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa kierrätyksen parantamiseksi sekä lisäämme uusiutuvan sähkön kapasiteettia alueellisiin verkkoihin.

Älykäs maatalous

Tavoitteemme: Vuoteen 2025 mennessä 100 % sopimusviljelijöistämme on ammattitaitoisia ja taloudellisesti vakaalla pohjalla.

LUE LISÄÄ

Vesienhoito

Tavoitteemme: Vuoteen 2025 mennessä 100 % huomattavasta ylikuormituksesta kärsivien alueiden ja yhteisöjemme veden saatavuus ja laatu on parantanut mitattavasti.

LUE LISÄÄ

Kierrätettävä pakkaus

Tavoitteemme: Vuoteen 2025 mennessä 100 % tuotteistamme toimitetaan palautettavissa tai pääosin kierrätetystä materiaalista valmistetuissa pakkauksissa

LUE LISÄÄ

Ilmastotoimet

Tavoitteemme: Vuoteen 2025 mennessä 100 % ostamastamme sähköstä tulee uusiutuvista lähteistä ja CO2-päästöt vähenevät 25 % koko arvoketjussamme

LUE LISÄÄ