ÄLYKÄS MAATALOUS

Maanviljelijöiden tukeminen

Tavoitteemme:
Vuoteen 2025 mennessä 100 % suorista viljelijöistämme on ammattitaitoisia ja taloudellisesti vakaalla pohjalla.

Globaalina panimona olemme riippuvaisia korkealaatuisesta maataloustuotannosta oluen valmistuksessa. Siksi tuemme viljelijäyhteisöjen toimeentuloa kaikkialla maailmassa. Työskentelemme yli 35 000 sopimusviljelijän kanssa 13 maassa ja viidellä mantereella. Sopimusviljelijämme kasvattavat meille raaka-aineita, kuten ohraa, maissia, riisiä, humalaa, durraa ja maniokkia, joita tarvitsemme maailman parhaiden oluiden valmistukseen.

Tukemalla sopimusviljelijöidemme ammattitaitoa ja taloudellisia mahdollisuuksia autamme heitä parantamaan tuottavuutta, kannattavuutta ja luonnonvarojen, kuten maaperän ja veden, tehokasta käyttöä. Uskomme, että tutkimus, tietämys, tekniikka ja rahoitus ovat avain maatalouden prosessien muuttamiseen suuressa määrin. Hyödynnämme tietotaitoa maatalouden kehityksen edistämiseksi ja mittaamme vaikutuksiamme tuottojen, resurssitehokkuuden, maaperän terveyden ja pienviljelijöiden tulojen kautta.

Tutkimus ja tekniikka

Lippulaiva-ohjelmamme SmartBarley lanseerattiin vuonna 2013. SmartBarley hyödyntää tietoja, tekniikkaa ja oivalluksia parantamaan yli 5 000 rekisteröityneen viljelijän tuottavuutta ja ympäristönsuojelun tasoa. Nykyään SmartBarley toimii yli 12 maassa viidellä mantereella.

Olemme sitoutuneet olemaan mallasohratutkimuksen eturintamassa auttaaksemme maanviljelijöitä parantamaan satoja ja vähentämään heidän käyttämiään luonnonresursseja. Oman tutkimus- ja kehityskeskuksemme pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Siellä yli 150 sitoutunutta agronomia ja tutkijaa ympäri maailmaa kehittää korkealaatuisia siemeniä ja jakaa parhaita käytäntöjä maanviljelijöiden kanssa.

Paikallista olutta paikalliselle

Olut tuotetaan ja kulutetaan pääasiassa paikallisesti. Paikallinen hankinta on edelleen kriittinen osa liiketoimintamalliamme useimmilla avainmarkkinoillamme. Haluamme varmistaa joustavan ja laadukkaan viljelytuotannon myös tulevina vuosikymmeninä. Esimerkiksi afrikkalaiset yrityksemme ovat olleet edelläkävijöitä kaupallisesti alihyödynnettyjen paikallisten viljelykasvien käytössä uusien kohtuuhintaisten olutbrändien luomisessa. Esimerkkinä Eagle Lager, joka on valmistettu Ugandassa paikallisesta durrasta, ja Impala, joka on valmistettu paikallisesta maniokista Mosambikissa. Tämä antaa meille mahdollisuuden tavoittaa uusia kuluttajia ja kasvattaa samalla paikallisten pienviljelijöiden tuloja.

Kumppanuus on tie menestykseen

KKoska maatalouden haasteita ei voida ratkaista yksin, teemme yhteistyötä monenlaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, mukaan lukien yliopistot, uudet teknologiayritykset, kansalaisjärjestöt, hallitukset ja yritykset. Olemme riippuvaisia maanviljelijöistämme ja olemme sitoutuneet edistämään kestävää muutosta - turvaamaan toimitusketjut, parantamaan viljelijöiden toimeentuloa ja vahvistamaan luonnollisia ekosysteemejä - nyt ja seuraavien satojen vuosien ajan.

[1] Olemme määrittäneet "suoran maanviljelijän" viljelijäksi, joka on allekirjoittanut sopimuksen kanssamme tai joka toimittaa meille paikallisen osuuskunnan tai ryhmän kautta.

Työskentelemme yli 35 000 suoran viljelijän kanssa 13 maassa ja viidellä mantereella vastataksemme suuriin ja pieniin haasteisiin. Parannamme yhdessä elämänlaatua ja suojelemme luonnonvaroja ympäri maailmaa.