ARVOMME

10 Periaatettamme

Yrityskulttuurimme pohjautuu 10 periaatteeseemme. Kukin periaate pohjautuu omistajuuteen, matalaan hierarkiaan avoimuuteen ja kilpailuyhteiskuntaan. Asetamme itsellemme korkeat tavoitteet emmekä ole koskaan täysin tyytyväisiä tulokseemme.

Unelma

 1. Yhteinen unelmamme innostaa kaikkia työskentelemään kohti samaa tavoitetta: Saattamaan ihmiset yhteen maailman parantamiseksi.

Ihmiset

 1. Työntekijämme ovat suurin vahvuutemme. Suurenmoiset ihmiset kasvavat kykynsä mukaan ja heidät palkitaan sen mukaisesti.
 2. Rekrytoimme, kehitämme ja pyrimme säilyttämään palveluksessamme ihmisiä, jotka voivat olla parempia kuin me itse. Meidät arvioidaan tiimiemme laadun perusteella.

Kulttuuri

 1. Emme ole koskaan täysin tyytyväisiä tuloksiin, mikä ajaa yritystämme eteenpäin.
  Fokus ja itsetyytyväisyyden puute takaavat kestävän kilpailuedun.
 2. Kuluttaja on pomo. Palvelemme kuluttajiamme tarjoamalla brändikokemuksia, joilla on merkitystä heidän elämässään. Teemme tämän aina vastuullisella tavalla.
 3. Olemme yrittäjähenkisiä yrityksen omistajia, jotka ottavat tulokset aina henkilökohtaisesti.
 4. Uskomme, että järjenkäyttö ja asioiden yksinkertaistaminen antavat yleensä paremmat suuntaviivat kuin tarpeeton hienostuneisuus ja monimutkaisuus.
 5. Hallinnoimme kustannuksiamme tiukasti vapauttaaksemme resursseja, jotka tukevat kestävää ja kannattavaa liikevaihdon kasvua.
 6. Johtaminen omalla esimerkillä on kulttuurimme ydin. Teemme mitä sanomme.
 7. Emme koskaan käytä oikoteitä. Rehellisyys, ahkera työ, laatu ja vastuullisuus ovat avaimet yrityksen kehittämiseen.