Pakkausmateriaalien kierrätys

Kestävä kehitys pakkausmateriaaleissa

Tavoitteemme:
Vuoteen 2025 mennessä 100 % tuotteistamme toimitetaan palautettavissa tai pääosin kierrätetystä materiaalista valmistetuissa pakkauksissa.

Tuotevastuumme jatkuu myös viimeisen siemauksen jälkeen. Etsimme jatkuvasti tapoja lisätä kierrätettyjen materiaalien osuutta pakkauksissamme, lisätä kierrätysastetta maailmanlaajuisesti hyödyntämällä ja uudelleenkäyttämällä materiaaleja, vähentämällä pakkauksissamme käytetyn materiaalin määrää ja valistamalla kuluttajia kierrätyksen merkityksestä.

Kuinka olemme edistyneet

Pakkausmateriaalien kierrätyksessä otimme suuren harppauksen vuonna 2012, kun sitouduimme poistamaan 100 000 tonnia pakkausmateriaalia maailmanlaajuisesti. Olemme ylpeitä siitä, että pystyimme ylittämään asettamamme tavoitteen vuonna 2016 poistamalla pakkauksistamme 146 000 tonnia materiaalia tinkimättä asiakkaidemme laatuvaatimuksista. Lisäksi olemme työskennelleet ahkerasti panimoissamme ympäri maailmaa saavuttaaksemme keskimääräisen 98 prosentin kierrätysasteen.

Seuraava haasteemme on varmistaa, että kaikki tuotepakkauksemme ovat palautettavia tai valmistettu pääosin kierrätetystä materiaalista. Aloitamme tämän projektin 46 prosentin tasolta.
Saavuttaaksemme tavoitteemme nopeammin työskentelemme useiden kumppaneiden kanssa, mukaan lukien Ellen MacArthur Foundation, Closed Loop Fund ja Glass Recycling Coalition, sekä omien yhteistyökumppaniemme ja sidosryhmiemme kanssa eri markkinoilla.